01 september 2011  

 

ISPAHAN - 1001 mogelijkheden...!

 

Beste,

Misschien had u er al van gehoord..., werd er over gefluisterd...., maar Zuid-Limburg is een bijzonder dansgezelschap rijker: the Ispahan Oriental Dance Company!!

'ISPAHAN' is een bruisend en gepassioneerd dansgezelschap, bestaande uit vijf danseressen, die allen geschoold zijn in (onder andere) de mystieke Oriëntaalse dans. Geregeld staat Ispahan 'op de planken', bij nationale en internationale feesten en voor particuliere klanten..* en het repertoire is zeer divers en afwisselend: van vrolijke Oriëntaalse folkloristische dans, tot dramatische 'Hollywood' sluierdans, tot elegante klassieke dansstukken.. toepasbaar en geschikt voor elke gelegenheid en voor de hele familie, dus!Ispahan kan dan ook voor bijzondere gelegenheden (zoals bijvoorbeeld bij bruiloften & huwelijksfeesten, pensionering, zakenevents, dinershows, vriendinnenparty's & verjaardagsfeesten, toeristisch of regionaal entertainment, noem maar op) worden ingehuurd.

Er zijn daarbij
1001 mogelijkheden:
een solo optreden, een duo of de hele groep, een ludieke workshop, een verassingsact of een avondvullende show.. Ispahan denkt graag met u mee over de invulling van een heel speciale en -instant glamoureuze- middag of avond, gevuld met prachtige mysterieuze muziek, schitterende sprankelende kostuums en sprookjesachtige dans..

*Voor wie alles over ons wil weten, ons wil komen zien dansen, óf ons zou willen boeken voor een optreden, staat alles overzichtelijk op een website bijeen, op:

WWW.ISPAHAN.NLWij nodigen u van harte uit,

om de sluiers van het onbekende

op te tillen

en ons beter te leren kennen
..!

www.ispahan.nl
info@ispahan.nl

 

Ispahan Oriental Dance Company © 2011
(eenmalige verzending)